AUDI SPECIALIST IN AUDI ONDERHOUD

Al sinds 1985 jaar hebben verschillende type Audi’s de refu gepasseerd in onze werkplaats. Hierdoor zijn wij Audi specialist als het gaat om audi onderhoud van alle types. Onze ervaren monteurs staan klaar om te zorgen dat u veilig en zorgeloos de weg op kan met uw auto.

Kleine Beurt

Bij ons als Audi specialist kunt u in onze werkplaats terecht voor een kleine beurt. Tijdens de kleine beurt vervangen wij de olie, oliefilter en controleren uw auto op cruciale punten zoals de remmen en de ophanging. Dit voorkomt dat u later tegen ernstige problemen of onverwachtse hoge kosten aanloopt. Omdat wij vooral gespecialiseerd zijn in Audi, BMW, Volkswagen en Porsche hebben onze monteurs veel ervaring met deze type auto’s. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer veilige kilometers kan rijden in uw auto.

Grote Beurt

Waarvoor is een grote beurt nodig? Bij een grote beurt wordt u auto volledig gecontroleerd. Naast dat de olie en de filters worden vervangen en de cruciale onderdelen worden gecontroleerd bekijken wij ook alle slijtageonderdelen en kilometerstand afhankelijk werkzaamheden als het vervangen van de bougies, brandstof filters en injectoren. Uw auto wordt zo grondig gecontroleerd omdat de belangrijke onderdelen dan langer meegaan. Aan de hand van de status van uw auto zoals de kilometerstand en de leeftijd wordt de distributieriem gecontroleerd en zo nodig vervangen.

Als er onderhoud nodig is waarbij er handelingen plaats moeten vinden die niet binnen de grote beurt vallen, dan bespreken wij dit altijd met de klant zodat u niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Uw Audi specialist die altijd voor u klaar staat.

Audi specialist JC Baarse

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring. Wij werken conform de door de fabriek opgestelde specificaties en eisen waardoor onze monteurs in de werkplaats bevoegd zijn om het Audi onderhoud vanaf de eerste beurt uit te voeren. Bij het onderhoud van de Audi worden uitsluitend originele Audi onderdelen gebruikt waardoor na onderhoud in onze werkplaats de fabrieksgarantie op uw Audi behouden blijft.

In onze werkplaats staan onze monteurs klaar om u te voorzien van de nodige onderhoud, apk keuring, uitlezen, airco service, diagnose, banden wisselen en schadeherstel.

Bekijk ons nieuwe aanbod

Naast Audi onderhoud kan je ons Audi aanbod hier vinden. Ook is de nieuwe Audi SQ2 onderweg naar onze showroom, interesse? Lees hier meer over dit nieuw topmodel.

  • Ervaren monteurs

  • Alle type Audi

  • Fabrieksgarantie blijft behouden

  • Originele onderdelen

Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?