FABRIEKSGARANTIE

Wat veel mensen nog niet weten en wat ook nog een beetje grijs gebied is in de auto business is de fabrieksgarantie regeling bij universele auto bedrijven.

”Moet ik mijn auto bij een dealer laten onderhouden om de garantie te behouden?”

Nee dat hoeft niet! Wij mogen uw auto onderhouden tijdens de fabrieksgarantie aangezien wij conform werken volgens de fabrieksspecificaties.

Behoud uw fabrieksgarantie bij JC Baarse

Onze monteurs vragen de complete fabrieksspecificaties op bij de fabrikant en werken met de originele onderdelen wat inhoudt dat de garantie behouden blijft. U hoeft dus niet verplicht uw onderhoud bij een dealer te verrichten.

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs weten zij precies wat er bij uw auto onder de garantie valt. Door een duidelijk en professioneel advies en de juiste kennis loopt u niet tegen onverwachte kosten aan. Wij bespreken de handelingen die buiten de garantie vallen altijd met de klant.

Sinds 1 juni 2013 is er (Europese) wetgeving – de zogeheten wet Monti of BER-regeling – van kracht waardoor het mogelijk is om onderhoud te doen bij universele garages met behoud van fabrieksgarantie. 

Heeft uw vragen over de fabrieksgarantie van uw auto? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies.

  • Bevoegd om onderhoud uit te voeren

  • Fabrieksgarantie blijft behouden

  • Originele onderdelen

  • Professioneel advies

Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?