Akrapovič

Als een pionier in haar vakgebied, wordt Akrapovič algemeen erkend als een zeer innovatieve techniek bedrijf waarbij zij specialist zijn op het gebied van hoogwaardige materialen. Het merk is synoniem aan het hoogste niveau van design, verbetering van de prestaties en het creëren van een onmiskenbaar diep resonerend uitlaatgeluid.
De producten voor performance auto’s en motorfietsen zijn door het gepassioneerde en hoogopgeleide personeel met behulp van de nieuwste technologieën, processen en fijnste materialen ontworpen en vervaardigd.
De Racing R&D afdeling werkt samen met tientallen raceteams. Meer dan 90 wereldkampioenen hebben al de zege gepakt met een Akrapovič uitlaatsystemen. En dit is slechts het begin van een lange spannende rit.

De essentie van het product in de Akrapovič design.
Elk onderdeel van een Akrapovič uitlaat is zorgvuldig ontworpen en gebouwd door een hoog opgeleid multidisciplinair team van ontwerpers, ingenieurs en architecten.
Zij staan dagelijks voor de uitdagingen een technische oplossing en state-of-the-art design te combineren.
Neem contact met ons op voor ons aanbod Akrapovic uitlaten voor onder anderen Audi, Porsche, BMW, VW, Mini, Mercedes, Ferrari en Lamborghini.

Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?