Chiptuning

Chiptuning is het aanpassen van de software van het motorregelapparaat. Dit resulteert over het algemeen in 10 tot 30 procent betere motorprestaties en 5 tot 10 procent minder brandstofverbruik.

Waarom doet de fabrikant dit niet?
De fabrikant exporteert haar auto’s over de hele wereld en maakt ze zo dat ze in elk land op de daar aangeboden brandstof kunnen rijden. Brandstoffen verschillen wereldwijd zeer sterk in kwaliteit. Wij hier in Europa, hebben een zeer hoge kwaliteit brandstof, terwijl die in bijvoorbeeld Zuid Afrika zeer laag is. Om deze grote verschillen het hoofd te bieden stelt de fabrikant het motorregelapparaat zo in dat de auto op een zeer brede variatijd aan kwaliteiten goed kan rijden.
Maar zoals al eerder vernoemt is de brandstof hier in Europa zeer goed! Door dit feit is het bij auto’s in hoge kwaliteit brandstof gebieden mogelijk de brede basis om te zetten in een zeer verfijnde tuning waarbij het maximale uit de brandstof gehaald word! Wat dus uiteindelijk resulteert in de mogelijkheid van 10 tot 30 procent betere motorprestaties en 5 tot 10 procent minder brandstofverbruik.

Als u nog vragen heeft over de mogelijkheden betreffende uw auto kunt u een mail sturen naar : info@autobedrijfbaarse.nl
Mocht u liever iemand persoonlijk spreken dan kunt u voor uw specifieke vragen of een vrijblijvende prijsopgave contact opnemen met dhr. Baarse via tel.nr. 0297-329093

Of kijk op onze contactpagina voor meer informatie, klik hier. 

Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?