Auto onderhoud Aalsmeer-Autobedrijf JC Baarse-werkplaats-audi-bmw-porsche-volkswagen-auto-onderhoud-aalsmeer-amstelveen-hoofddorp-uithoorn-rijsenhout-de-kwakel
Motor controle - JC Baarse
Autobedrijf JC Baarse-werkplaats-audi-bmw-porsche-volkswagen
Autobedrijf JC Baarse-werkplaats-audi-bmw-porsche-volkswagen

Aircoservice

Waarom is onze aircoservice belangrijk voor uw auto? Bijna alle moderne auto’s zijn voorzien van een airco, zodat u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen kunt autorijden. Zomers houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter droogt deze de lucht wat en voorkomt dat de ramen beslaan. Een aircoservice zorgt er dan ook voor dat uw airco optimaal blijft werken.

Aircoservice in Aalsmeer

Wij voeren de aircoservice uit in onze garage in Aalsmeer aan de Oosteinderweg. Onze monteurs kunnen binnen een 30 minuten a 60 minuten de airconditioning van uw auto bijvullen. Bij een reparatie kan het langer duren en kan u de auto afleveren bij de garage en deze op een afgesproken tijdstip weer ophalen.

Waarom uw airco onderhouden?

“Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Laat uw airco daarom regelmatig controleren.”
Een aircosysteem in niet onderhoudsvrij. een goedwerkende airco verliest 8% tot 10% aircovloeistof per jaar. Dit kan de werking van de airco op den duur teniet doen Een tekort aan aircovloeistof kan daarnaast de compressor van de airco beschadigen, doordat deze te weinig wordt gesmeerd. Laat de airco door ons op tijd controleren om zodoende verminderde werking of beschadigingen te voorkomen.

Wij hebben monteurs in dienst die aan elke merk auto kunnen werken, maar wij zijn gespecialiseerd in:

Wat doet de monteur tijdens de aircoservice?

Het begint allemaal bij de aircocontrole. Er wordt gekeken hoeveel ‘koudemiddel’ er nog aanwezig is en of dat aan de minimale eis voldoet. Bij te weinig koude middel kan bijvoorbeeld de compressor beschadigd zijn of een lekkage aanwezig zijn. Vervolgens kijkt de monteur of alle onderdelen nog in goede conditie zijn. Wanneer dit gecontroleerd is geeft de monteur een advies over eventueel onderhoud of reparatie. Stinkt de airco nou een beetje? Dan kan het zijn dat de interieurfilter ook vervangen moet worden, dit gebeurd ook al vaak tijdens een kleine of grote beurt.

aircoservice, airco, schade, kapot, reparatie, systeem, airco, aalsmeer

Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?