A7406722.

AUDI OCCASIONS HOOFDDORP

Kenmerken JC Baarse

✓ Wij zijn specialist in Audi, BMW, Porsche & Volkswagen

✓ Onze monteurs in de werkplaats hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd

✓ Bij ons blijft uw fabrieksgarantie behouden

✓ Wij werken met originele onderdelen

 

Audi occasions verkoper Hoofddorp

Op een steenworp van Hoofddorp verkoopt JC Baarse Audi A-serie, R-serie, TT-serie, Q-serie occasions. Ook RS en S varianten van Audi A-serie kunt u vinden in ons autobedrijf in Aalsmeer. We hebben een assortiment waar vaak een nieuwe auto bijkomt, waardoor u altijd  Bent u opzoek naar een auto die niet tussen het aanbod staat of al verkocht is? Dan kunt u bij Dhr. Baarse een zoekopdracht plaatsen. JC Baarse heeft in de afgelopen 30 jaar een groot netwerk opgebouwd om bijvoorbeeld specifieke Audi’s op te sporen voor haar klanten.

Maak een afspraak
DSC02232-bewerkt

Bent u opzoek naar Audi occasions in Hoofddorp? Bij JC Baarse in Aalsmeer kunt u zeer dichtbij een showroom vinden waar verschillende Audi series verkrijgbaar zijn. Zo hebben wij de Audi R-series, , Q-series en A-series, jong gebruikt, te bezichtigen.

Audi staat bekend om de luxe uitstraling, het comfortabele interieur en technologische innovaties. Bij JC Baarse zijn we gespecialiseerd in het vinden, onderhouden, repareren en verkopen van Audi’s waardoor wij gezien worden als Audi specialist zijn. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een jong gebruikte Audi occasion? Bekijk dan hier ons assortiment.

De occasions in ons assortiment zijn goed onderhouden en hebben de standaard BOVAG-garantie van 6 maanden. Ook hoeft u niet bang te wezen dat u het onderhoud moet laten doen voor uw Audi bij een dealer, want u behoudt uw fabrieksgarantie ook wanneer u het onderhoud in onze werkplaats laat uitvoeren.

Audi reparatie & onderhoud Hoofddorp

Wilt u graag uw Audi laten keuren, onderhouden of repareren in Hoofddorp? Bij JC Baarse hebben wij specialisten die de nodige kennis hebben om uw auto professioneel te repareren en te onderhouden. Wij doen in onze garage APK keuringen, kleine en grote onderhoudsbeurten en reparaties aan Audi’s. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor de fabrieksgarantie, want ook als u onderhoud doet in onze garage behoud u de fabrieksgarantie! Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen maak dan een telefonische afspraak met onze autogarage.