roy_baarse_zomer_2017_r8_karssing_3_web(1)

Service

Service in de werkplaats

 

Bij ons is de werkplaats niet zomaar een werkplaats maar tevens ook een servicepunt. Wij voorzien u van professioneel en eerlijk advies. Wij denken graag met u mee wat de beste en meest relevante oplossing is.

In onze complete werkplaats zijn wij voorzien van de modernste gereedschappen en testapparatuur om uw auto te kunnen uitlezen, onderhouden en repareren. Ons vakbekwame personeel kan zo voor u het totale onderhoud van uw auto verzorgen. Ook voor het onderhoud van elektrische auto’s kunt u bij ons terecht.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een aankoopkeuring waarmee onze monteurs u van een eerlijk advies voorzien en u op de hoogte stellen van de staat van de auto. Neem contact op of kom langs in onze garage in Aalsmeer.

A7403551...

WIJ BIEDEN

 

✓ Fabrieksgarantie
Bij ons blijft uw fabrieksgarantie behouden

✓ Ervaren monteurs
Onze monteurs in de werkplaats hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd

✓ Professionele werkplaats
Onderhoud, APK keuring, kleine beurt, grote beurt, airco service, diagnose, schadeherstel en banden verwisselen

JC Baarse werkplaats

Audi Dynamic Ride Control (DRC) service en reparatie

Rijdt u in een Audi RS4, RS5, RS6 of RS7 met Dynamic Ride Control? Worden ritten ruwer dan normaal of zijn de schokbrekers van uw Audi RS4, RS5, RS6 of RS7 vervangen? Aan de hand van gespecialiseerd gereedschap kunnen wij de DRC onderhoudsbeurt uitvoeren voor uw Audi RS.

Klik hier voor meer informatie over DRC
Dynamic Ride Control DRC..

Financier jouw volgende auto

large_1619084705106879 large_1637828087329190.jpg

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van financiering en leasing. Naast de zakelijke rijder kan het ook voor de particuliere rijder zeer interessant zijn. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen vermogen en de financiering staat los van uw overige (zakelijke) financieringen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van de auto. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bel 0297-329093
large_1638988230921727.jpg

LAAT ONS JOUW DROOMAUTO ZOEKEN

Plaats een zoekopdracht