Audi occasions in Uithoorn

JC Baarse is gespecialiseerd in het vinden, onderhouden en verkopen van Audi occasions in Uithoorn, Aalsmeer en omstreken. We hebben veel verschillende Audi series in de showroom voor verkoop en/of bezichtiging. We focussen ons op ‘jong gebruikte’ occasions die zo goed als nieuw zijn wanneer wij deze weer verkopen. Naast Audi occasions verkopen wij nog meer luxe en sportieve auto’s zoals Mercedes, Volkswagen, Porsche, Mini en BMW. Autobedrijf JC Baarse is gelegen in Aalsmeer, goed bereikbaar voor bezoekers vanuit Uithoorn.

Bij JC Baarse zijn we zelf ook echt fan van de Audi vanwege de innovatieve technieken die zijn verwerkt in de modellen. Om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen zijn onze specialisten bij met de laatste ontwikkelingen en bieden we ook de laatste modellen, sommige van maar 1 jaar oud. Ben jij benieuwd naar ons complete assortiment bekijk dan hier ons complete aanbod? Bekijk dan hier ons assortiment. 

Audi zoekopdracht

Bent u opzoek naar een specifieke audi occassion? Dan bent u bij ons op het goede adres. Eigenaar en accountmanager Dhr. Baarse kunt u helpen bij het vinden van het perfecte Audi model. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen of u kunt het contactformulier in te vullen. De afgelopen 30 jaar heeft JC Baarse een ontzettend groot netwerk opgebouwd in de autobranche waardoor wij veel mogelijkheden hebben in het opsporen van de specifieke autowens.

Audi onderhoud en reparaties Uithoorn

In onze garage in Aalsmeer kunnen we voorzien in het repareren van uw Audi. Ons personeel is gespecialiseerd in het onderhouden van onder andere Audi’s, maar ook Volkswagen of Mini & BMW. Door onze deskundigheid in deze auto, zien wij onszelf ook echt als Audi specialist. Wij doen APK keuring, kleine en grote beurten, reparaties en schade. Bent u alsnog onzeker over de mogelijkheden voor het onderhoud of de reparatie van uw Audi? Neem dan contact met ons op!

Personalisatie van uw Audi

JC Baarse is niet een standaard autobedrijf of autogarage, maar een specialist die uw auto kan personaliseren op meerdere manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld het interieur, de velgen en het alarmsysteem laten aanpassen bijvoorbeeld, maar ook de auto laten wrappen.

  • Ervaren monteurs

  • Alle type Audi

  • Fabrieksgarantie blijft behouden

  • Originele onderdelen

Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?