DSC04628 - kopie

Audi velgen

Lichtmetalen Audi velgen

Wilt u een nieuwe set originele lichtmetalen Audi velgen onder uw Audi? Het is mogelijk om bij ons nieuwe en tweedehands audi velgen te kopen en te laten monteren. Wij bieden momenteel voornamelijk lichtmetalen Audi velgen aan in verschillende inches. Lichtmetaal houd in dat de velgen van aluminium zijn met aluminiumlegeringen wat een zeer luxe uitstraling geeft. Een mooie ‘upgrade’ voor uw Audi.

 

Bekijk onze velgen
A7408508

Audi RS velgen

Als Audi specialist hebben wij altijd een set 19 inch of 20 inch velgen beschikbaar voor Audi RS modellen. Zo hebben we momenteel voor de volgende Audi RS series velgen liggen:

✓ Audi RS6 velgen

Een originele set van Audi voor de RS6 C8. Ook kan deze set nog gemonteerd worden onder een groot aantal andere Auto’s zoals de Mercedes A klasse. De gemiddelde profiel diepte van deze set is 6,5mm.

✓ Audi RS7  velgen

Een originele set van Audi voor de RS6 C8 inclusief winterbanden. Een hele mooie set Audi velgen!

Audi RS4 20 inch velgen

Dit is een originele set van Audi voor de RS 4, maar door de iets smallere banden is deze set perfect voor een Audi A4/5 Ook kan deze set nog gemonteerd worden onder een groot aantal andere Auto’s zoals de Mercedes A en C klasse. De gemiddelde profiel diepte van deze set is 6,5 mm.

RS3 1

20 inch Audi velgen

Over het algemeen hebben wij Audi velgen beschikbaar in 18″, 19″ en 20″ inch. Voor de 20 inch bieden wij momenteel de meeste mogelijkheden aan. U kunt alle velgen bezichtigen bij onze autogarage in Aalsmeer.

Via Marktplaats.nl bieden wij onze velgen aan.  U kunt de velgen via Marktplaats of de contactpagina van onze website bij ons aanschaffen en vervolgens voor een lichte meerprijs bij ons laten monteren.