Nieuwe Audi SQ2

De nieuwe Audi SQ2

In September 2018 introduceerde Audi de nieuwe Audi SQ2. Deze nieuwe aanwinst is sportief, veilig, modern en praktisch. Dit maakt de auto een echte allrounder. Tevens beschikt de auto over zeker geen verkeerde prestaties. De vierwielaandrijving van het Quattro-systeem en de krachtige motor zijn twee voorbeelden waarmee deze Audi zich onderscheidt van de Q2-familie. Tevens heeft deze compacte SUV een sportieve uitstraling door onder andere de vier uitlaten en wigvormige koplampen. De standaarduitvoering van deze SUV beschikt ook nog eens over sportstoelen met accentkleuren.

Wat kost de Audi SQ2?

De nieuwe Audi SQ2 met de standaarduitrusting heeft een prijskaartje van €61.110. Alhoewel deze uitvoering vele luxe en mogelijkheden kent, is het zeker mogelijk om deze uitvoering uit te breiden met een interieur- en/of exterieurpakket. Daarnaast zijn er voor deze sportieve auto verschillende opties om de auto te personaliseren waarmee u de auto compleet naar wens kunt samenstellen.

Welke uitbreidingsopties zijn mogelijk?

Het is mogelijk om de auto uit te breiden met een interieur- en exterieurpakket. Beide pakketten bieden nog meer voordelen dan de standaarduitrusting. Naast de standaardpakketten zijn er verschillende opties waarmee de auto nog meer gepersonaliseerd kan worden. Dit kan onder andere door te kiezen tussen het grote aanbod van lichtmetalen velgen van 19’’. Maar ook het kiezen van de kleur behoort tot de opties.

Interieur- en exterieurpakket

Het interieurpakket dat kan worden bijgekocht bij deze auto is het Pro Line Plus pakket. Wanneer u hier voor kiest, wordt uw nieuwe Audi voorzien van een MMi-navigatie, een luxe soundsysteem, een sportstuur en een virtual cockpit. Als u kiest voor dit pakket zal u €3.600 bij de prijs van de standaarduitrusting moeten optellen. Voor een meerprijs van €2.500 wordt de auto voorzien van een exterieurpakket. Dit houdt onder andere in zwart chromen accenten en uitlaateindstukken.

Wat zijn de specificaties van de Audi SQ2?

De Audi SQ2 beschikt over 300 pk en 400 Nm. Dit betekent dat de auto in 4,8 seconden de 100 km/u aan kan tikken. Net als andere Duitse auto’s beschikt de Audi SQ2 over een topsnelheid van 250 km/u en heeft de auto in de standaarduitvoering vierwielaandrijving. De gemiddelde brandstofverbruik van deze Audi is circa 7,0 liter per 100 km. Daarnaast beschikt de auto over een 2,0 TFSI-viercilindermotor en een automatische zeventraps versnellingsbak. Ook bij deze Audi is drive select inbegrepen. Hiermee is het voor de bestuurder mogelijk om elke rit een andere rijmodus in te stellen. Dit zorgt voor een optimaal rijcomfort. Daarnaast zijn een diefstalalarm, trekhaakvoorbereiding en LED lichten met dynamische richtingaanwijzers aan de voor- en achterkant van de auto inbegrepen.

Deze Audi is uitgerust met een Bang en Olufsen sound system met twaalf luidsprekers en een 680 watt versterker. Dit zorgt er voor dat u niet zomaar muziek beluisterd, maar dat de muziek van hoogwaardige kwaliteit is. Tevens beschikt de auto over een interieurmicrofoon. Deze registreert een achtergrondgeluid en past op basis hiervan automatisch het klankbeeld aan.

Audi specialist JC Baarse

Sinds 1985 onderhouden wij in onze werkplaats in Aalsmeer verschillende type Audi auto’s. De jarenlange ervaring maakt ons Audi specialist op het gebied van onderhoud aan alle type Audi auto’s. Voorkomen is beter dan genezen, een auto die goed onderhouden is zorgt er voor dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bij ons staat kwaliteit en veiligheid voorop bij het onderhouden van uw Audi auto.

Contact

Heeft u vragen over of interesse in de Audi SQ2? Of heeft u vragen met betrekking tot Audi onderhoud van een Audi auto? Neem dan gerust contact met ons op via info@autobedrijfbaarse.nl of bel naar 0297-329093.

audi-sq2-autobedrijf-jcbaarse-aalsmeer
audi-sq2-autobedrijf-jcbaarse-aalsmeer
audi-sq2-autobedrijf-jcbaarse-aalsmeer
audi-sq2-autobedrijf-jcbaarse-aalsmeer
audi-sq2-autobedrijf-jcbaarse-aalsmeer
audi-sq2-autobedrijf-jcbaarse-aalsmeer
Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?