BANDEN EN VELGEN
Autobedrijf Baarse is uw partner voor het leveren, monteren en opslaan van uw banden en velgen in onze eigen werkplaats. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van beschadigde velgen en hebben wij altijd een gevarieerd aanbod van occasionvelgen.

INTERIEUR INBOUW
Maatwerk.
Heeft u de auto van uw dromen gevonden en wilt u een paar aanpassingen aan het interieur doorvoeren om hem nog beter bij u te laten passen? Wij laten dan uw wensen uitkomen Of het nu om leder, navigatie, DVD systemen, stiksels of geborduurde logo’s gaat; al uw wensen worden door onze vakbekwame partners uitgevoerd.

ALARMSYSTEEM & STINGER
Zelfs de meest exclusieve auto’s worden niet systematisch met een alarmsysteem uitgerust. Voor de veiligheid van uw luxe auto bieden wij eveneens de mogelijkheid om een specifiek alarmsysteem in te bouwen, alsmede een ritten registratiesysteem of de alom bekende Stinger.

Dit maakt ook deel uit van onze after- sales service en is uiteraard ook mogelijk indien uw huidige auto niet door ons geleverd is.

Voor al uw vragen over beschikbaarheid, prijzen en het maken van een afspraak, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen

Telefoonnummer 0297-329093

Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?