Audi blauw zwart optiek aalsmeer
Audi R8 zwart embleem voor bumper
Zwart achter embleem audi

Een zwart merk embleem voor jouw auto?

Het is een grote trend, een zwart merk embleem in plaats van het chroom embleem. Vooral zwarte emblemen voor Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault en Ford worden veelvoudig online aangeboden op Bol.com, Ali Express of marktplaats. Het zwart maken van emblemen, spiegelkappen, raamlijsten en andere onderdelen aan de auto heet ook wel zwart optiek. Het geeft een donkere matte kleur aan de auto. Chroom staat voor klasse en zwart optiek staat voor stoer. Bij JC Baarse bieden we jong gebruikte occasions met chroom en zwart optiek afwerking aan!

Zwart embleem en optiek monteren

Zwart optiek zorgt voor een mat zwarte look en zeer gave optische toevoeging aan de auto. Bij JC Baarse kunnen wij dit ook monteren voor jou, zo monteren wij bijvoorbeeld:

  • Zwarte spiegelkappen

De kappen van de zijspiegel zijn in de meeste gevallen de kleur van de auto, wij kunnen deze kappen zwart laten spuiten.

  • Zwarte raamlijsten

Bij de meeste luxe auto’s zijn de raamlijsten zilver of chroom. In onze werkplaats vervangen wij deze voor zwarte raamlijsten

  • Zwarte auto merkemblemen

Voor Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen doen wij in de werkplaats al veelvoudig het zwart maken van emblemen. Wij maken gebruik van originele onderdelen en de montage wordt gedaan door professionals.

  • Zwarte grill

Bij Audi’s, BMW, Mercedez-Benz en Volkswagen maakt dit een aanzienlijk verschil. Het geeft een zeer stoer mat effect aan de auto.

  • Zwarte dakrails

Niet elke auto heeft een zwart dakrails. In de werkplaats kunnen we dit alsnog vervangen.

  • Zwarte lampomlijsting

Wij zien zwarte lampomlijsting als de finishing touch. Iets kleins wat veel effect heeft op de look en een van de eerste dingen die iemand zal opvallen! Het maak de stoere look af.

Zelf vervangen van voor en achter embleem?

Het vervangen en kopen van een zwart auto embleem kan het beste een garage doen. Wij hebben vakspecialisten en connecties met de juiste partijen om originele onderdelen op de juiste wijze te monteren. Wanneer iemand besluit dit zelf te doen kunnen er complicaties ontstaan waardoor het vervangen zelfs schade kan opleveren. Neem daarom contact op met onze garage of kom gewoon langs! Wij hebben momenteel een Audi RSQ3 met zwart optiek in de showroom staan.

Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?