DSC06564.

BMW SPECIALIST IN ONDERHOUD

Al meer dan 30 jaar hebben verschillende type BMW’s de revu gepasseerd in onze werkplaats. Hierdoor zijn wij BMW specialist als het gaat om onderhoud aan alle type BMW. Onze ervaren monteurs staan klaar om te zorgen dat u veilig en zorgeloos de weg op kan met uw BMW.

 

Kenmerken JC Baarse

✓ Ervaren monteurs

✓ Alle type BMW

✓ Fabrieksgarantie blijft behouden

✓ Originele onderdelen

Maak een afspraak
BMW M3 7

BMW APK

Bij ons in de werkplaats kunt u terecht voor een professionele keuring van uw BWM. Samen met de APK kunnen wij ook een kleine beurt doen. Tijdens de kleine beurt vervangen wij de olie, oliefilter en controleren uw auto op cruciale punten zoals de remmen en de ophanging. Dit voorkomt dat u later tegen ernstige problemen of onverwachtse hoge kosten aanloopt. Omdat wij vooral gespecialiseerd zijn in Audi, BMW, Volkswagen en Porsche hebben onze monteurs veel ervaring met deze type auto’s. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer veilige kilometers kan rijden in uw BMW.

Specialistische BWM garage

JC Baarse is een specialistische BMW garage. Wij bieden daarom ook grote beurten, onderhoud en personalisatie aan.

Waarvoor is een grote beurt nodig? Bij een grote beurt wordt u auto volledig gecontroleerd. Naast dat de olie en de olie filters worden vervangen en de cruciale onderdelen worden gecontroleerd bekijken wij ook alle slijtageonderdelen. Uw auto wordt zo grondig gecontroleerd omdat de belangrijke onderdelen dan langer meegaan. Aan de hand van de status van uw auto zoals de kilometerstand en de leeftijd wordt de distributieriem gecontroleerd en zo nodig vervangen.

Als er onderhoud nodig is waarbij er handelingen plaats moeten vinden die niet binnen de grote beurt vallen, dan bespreken wij dit altijd met de klant zodat u niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Uw BMW specialist in Aalsmeer.

Maak een afspraak
DSC08455-bewerkt 2

BMW SPECIALIST EN ONDERHOUD

Onze monteurs hebben al jarenlange ervaring. Wij werken conform fabrieksspecificaties en daarom zijn onze monteurs in de werkplaats bevoegd om het onderhoud tijdens de fabrieksgarantie uit te voeren. Bij onderhoud van uw auto worden originele onderdelen gebruikt indien nodig. Daarom valt uw BMW na onderhoud in onze werkplaats nog steeds in de fabrieksgarantie.

In onze werkplaats staan onze monteurs klaar om u te voorzien van de nodige onderhoud, apk keuring, uitlezen, airco service, diagnose, banden wisselen en schadeherstel.

Wij mogen ons met trots BMW specialist noemen.