DSC09734 (3)

Audi specialist

Specialist in audi

Audi Verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van jong-gebruikte auto’s afkomstig van officiële dealerbedrijven. Mocht u een specifieke autowens hebben die u niet direct in onze huidige voorraad kunt vinden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Doordat wij in de loop der jaren een groot netwerk met collega-autobedrijven én groothandel hebben opgebouwd, zijn wij in staat om binnen korte termijn de auto van uw wensen te vinden.

Wilt u graag uw Audi personaliseren? Dat kan bijvoorbeeld door zwart optiek , tuning systemen als  Akrapovič, ABT of Milltek, velgen of wrapping om de auto echt eigen te maken. Naast personalisatie kunt u ook terecht in de garage voor onderhoud.

Bekijk ons aanbod
Audi R8 V10 Plus 5

Audi garage

Audi Service

In onze complete werkplaats zijn wij voorzien van de modernste gereedschappen en testapparatuur om uw auto te kunnen uitlezen, onderhouden en repareren. Ons vakbekwame personeel kan zo voor u het totale onderhoud van uw auto verzorgen. Ook voor het onderhoud van elektrische auto’s kunt u bij ons terecht.

Wij bieden

✓ Fabrieksgarantie
Bij ons blijft uw fabrieksgarantie behouden

✓ Ervaren monteurs
Onze monteurs in de werkplaats hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd

✓ Professionele werkplaats
Onderhoud, APK keuring, kleine beurt, grote beurt, airco service, diagnose, schadeherstel, bandenwissel en spotrepair

Maak een afspraak
DSC08848

AUDI DRC SERVICE EN REPARATIE

Rijdt u in een Audi RS4, RS5, RS6 of RS7 met Dynamic Ride Control? Worden ritten ruwer dan normaal? Aan de hand van gespecialiseerd gereedschap kunnen wij de DRC onderhoudsbeurt uitvoeren voor uw Audi.

Klik hier voor meer informatie over DRC
Dynamic Ride Control DRC..

Audi velgen

Bent u opzoek naar passend velgen voor onder uw Audi? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben diverse originele Audi sets op voorraad liggen. Uiteraard kunt u ook onze showroom in Aalsmeer bezoeken, om direct een kijkje te nemen in onze voorraad.

Bekijk alle Audi velgen
Afbeelding1

AUDI SPECIALIST JC BAARSE

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring. Wij werken conform de door de fabriek opgestelde specificaties en eisen waardoor onze monteurs in de werkplaats bevoegd zijn om het Audi onderhoud vanaf de eerste beurt uit te voeren. Bij het onderhoud van de Audi worden uitsluitend originele Audi onderdelen gebruikt waardoor na onderhoud in onze werkplaats de fabrieksgarantie op uw Audi behouden blijft.

In onze werkplaats staan onze monteurs klaar om u te voorzien van de nodige onderhoud, apk keuring, uitlezen, airco service, diagnose, banden wisselen en schadeherstel.

Naast Audi onderhoud hebben wij een showroom met een ruim aanbod aan Audi’s. Kom gerust langs voor een bezichtiging in onze showroom in Aalsmeer.