Audi garage voor audi onderhoud

Audi specialist

Specialist in audi

AUDI GARAGE

JC Baarse is een autogarage die zich voornamelijk richt op Audi onderhoud en occasions. We zijn naast een specialist in onderhoud ook een specialist in het vinden van unieke Audi’s. Wil u graag uw audi personaliseren? Dat kan bijvoorbeeld door zwart optiekchiptuningAkrapovič, velgen of wrapping om de auto echt eigen te maken. Naast personalisatie kunt u ook terecht in de garage voor onderhoud.

 

Kenmerken JC Baarse

✓ Ervaren monteurs

✓ Alle type Audi

✓ Fabrieksgarantie blijft behouden

✓ Originele onderdelen

Bekijk onze services
69488549_3210626728949295_8358783485103570944_o

Audi APK

Bij ons kunt u in de Audi garage terecht voor een APK controle voor jou Audi. Tijdens de APK controle  controleren wij de Audi op een aantal kleine punten zoals olie, oliefilter en op een aantal cruciale punten zoals de remmen en de ophanging. Dit voorkomt dat u later tegen ernstige problemen of onverwachtse hoge kosten aanloopt. Omdat wij vooral gespecialiseerd zijn in Audi, BMW, Volkswagen en Porsche hebben onze monteurs veel ervaring met deze type auto’s. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer veilige kilometers kan rijden in uw auto.

Audi bandenwissel

Rijd jij elk jaar behoorlijk wat kilometers met jou Audi dan zal je goed moeten letten op de kwaliteit van je banden. Daarnaast kan je ook in de winter kiezen voor winterbanden die in de sneeuw meer grip hebben op de weg. Bij JC Baarse bieden kunnen we het hele jaar door banden wisselen voor jouw Audi!

Aircoservice

Naast het doen van een APK, kleine beurt of grote beurt, kunnen wij ook de airco bijvullen en repareren. Deze handeling kan ook gedaan worden binnen een kleine of grote beurt, maar zal altijd besproken worden met u.

Maak een afspraak
DSC02357

Audi velgen

Naast de verkoop en onderhoud van Audi auto’s hebben wij ook een aantal lichtmetalen originele Audi velgen beschikbaar. Zo zijn wij gespecialiseerd in Audi RS velgen, waar we meerdere 20 inch velgen voor hebben liggen. Mooie velgen zijn als mooie schoenen onder je pak.

Bekijk alle Audi velgen
Afbeelding1

AUDI SPECIALIST JC BAARSE

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring. Wij werken conform de door de fabriek opgestelde specificaties en eisen waardoor onze monteurs in de werkplaats bevoegd zijn om het Audi onderhoud vanaf de eerste beurt uit te voeren. Bij het onderhoud van de Audi worden uitsluitend originele Audi onderdelen gebruikt waardoor na onderhoud in onze werkplaats de fabrieksgarantie op uw Audi behouden blijft.

In onze werkplaats staan onze monteurs klaar om u te voorzien van de nodige onderhoud, apk keuring, uitlezen, airco service, diagnose, banden wisselen en schadeherstel.

Naast Audi onderhoud kan je ons Audi aanbod hier vinden. Ook is de nieuwe Audi SQ2 onderweg naar onze showroom, interesse? Lees hier meer over dit nieuw topmodel.