A7406551..

PORSCHE SPECIALIST

Specialist in Porsche

PORSCHE VERKOOP

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van jong-gebruikte auto’s afkomstig van officiële dealerbedrijven. Mocht u een specifieke autowens hebben die u niet direct in onze huidige voorraad kunt vinden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Doordat wij in de loop der jaren een groot netwerk met collega-autobedrijven én groothandel hebben opgebouwd, zijn wij in staat om binnen korte termijn de auto van uw wensen te vinden.

Wilt u graag uw Porsche personaliseren? Dat kan bijvoorbeeld door zwart optiek, chrome delete oftewel ontchromen, kleur wijziging van de remklauwen, tuning systemen, velgen of wrapping om de auto echt eigen te maken. Naast personalisatie kunt u ook terecht in de garage voor onderhoud.

Neem direct contact op
A7405536

Porsche garage

Porsche Service

Al meer dan 30 jaar hebben verschillende type Porsche’s de revu in onze werkplaats gepasseerd. In onze complete werkplaats zijn wij voorzien van de modernste gereedschappen en testapparatuur om uw auto te kunnen uitlezen, onderhouden en repareren. Ons vakbekwame personeel kan zo voor u het totale onderhoud van uw auto verzorgen. Ook voor het onderhoud van elektrische auto’s kunt u bij ons terecht.

Wij bieden

✓ Fabrieksgarantie
Bij ons blijft uw fabrieksgarantie behouden

✓ Ervaren monteurs
Onze monteurs in de werkplaats hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd

✓ Professionele werkplaats
Onderhoud, APK keuring, kleine beurt, grote beurt, airco service, diagnose, schadeherstel, bandenwissel en spotrepair

Maak een afspraak
A7407631
Zwart embleem en ontchromen

Wilt u graag uw Porsche personaliseren? Dat kan bijvoorbeeld door zwart optiek. Zowel het vervangen van het Porsche embleem als het ontchromen van uw Porsche is mogelijk in onze garage. Wij ontchromen onder andere dakdragers, raam sierlijsten, bumpers, grill, spiegelkappen, uitlaatpijpen en logo’s.  Zowel het vervangen van orginele delen als het wrappen van de chrome delen is bij ons mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem direct contact met ons op.

Bespreek de mogelijkheden voor uw Porsche
A7400201..

PORSCHE SPECIALIST EN ONDERHOUD

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring. Wij werken conform de door de fabriek opgestelde specificaties en eisen waardoor onze monteurs in de werkplaats bevoegd zijn om het onderhoud van uw Porsche vanaf de eerste beurt uit te voeren. Bij het onderhoud van de Porsche worden uitsluitend originele Porsche onderdelen gebruikt waardoor na onderhoud in onze werkplaats de fabrieksgarantie op uw Porsche behouden blijft.

In onze werkplaats staan onze monteurs klaar om u te voorzien van de nodige onderhoud, apk keuring, uitlezen, airco service, diagnose, banden wisselen en schadeherstel.

Naast Porsche onderhoud hebben wij een showroom met een ruim aanbod. Kom gerust langs voor een bezichtiging in onze showroom in Aalsmeer.