Auto onderhoud Aalsmeer-Autobedrijf JC Baarse-werkplaats-audi-bmw-porsche-volkswagen-auto-onderhoud-aalsmeer-amstelveen-hoofddorp-uithoorn-rijsenhout-de-kwakel
Motor controle - JC Baarse
Autobedrijf JC Baarse-werkplaats-audi-bmw-porsche-volkswagen
Autobedrijf JC Baarse-werkplaats-audi-bmw-porsche-volkswagen

APK Keuring bij J.C. Baarse

Met een APK bij JC Baarse kiest u voor kwaliteit en zekerheid.

De kosten voor een APK-keuring bedragen slechts € 39,95(voor een benzine auto).

J.C. Baarse denkt graag met u mee: wij keuren uw auto en u krijgt van ons altijd een reparatieadvies indien noodzakelijk met een kostenbegroting vooraf. Wij proberen uw auto altijd zo snel mogelijk te repareren wanneer nodig. Wanneer uw auto gekeurd dient te worden, kunt u gebruikmaken van de Haal- en Brengservice of Vervangend Vervoer.

Wanneer en hoevaak een APK keuring?

ls u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn.  Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert  uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.  Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig gekeurd moet zijn.

Als uw voertuig al eerder is gekeurd

Als uw voertuig al eerder is gekeurd, dan kunt u de vervaldatum van de keuring bekijken bij Voertuig gegevens raadplegen (aan de rechterzijde op de pagina) of u kijkt naar de datum die op het keuringsrapport staat. Vóór deze datum moet het voertuig opnieuw goedgekeurd zijn.

Wijziging brandstof

Als de brandstof van uw voertuig wijzigt, dan kan dit van invloed zijn op de datum per wanneer u het voertuig voor APK moet laten keuren. Bijvoorbeeld een auto gaat van benzine naar gas, de keuring verandert dan van de eerste keer na 4 jaar, dan 2, weer 2 en dan 1 naar eerste keuring na 3 jaar en daarna elk jaar.
apk JC Baarse autobedrijf Aalsmeer werkplaats

Vraag uw APK keuring aan!

Open chat
1
Hello!
Hoe kunnen wij u helpen?